Pauzeland Merm

pauzelandschap

Een van de braakliggende kavels op bedrijventerrein de Merm in Overbetuwe activeren we tot Pauzeland De Merm. Doe mee om het Pauzeland te realiseren! De locatie bepalen we samen!

Waarom?
De afgelopen maanden hebben veel ondernemers aangegeven dat er geen mogelijkheid was in de pauze lekker te genieten op het bedrijventerrein. Nergens een bankje om op te zitten of tussen de middag te vergaderen of te brainstormen!

D_003_Landschap_A3

Welnu, iedereen is welkom op het Pauzeland. Een braakliggend terrein dat een gehele metamorfose ondergaat.

pauzelandschap

Wat is een pauzeland?
Een pauzeland, de naam zegt het al, is er tijdelijk. Totdat hier een nieuw bouwplan wordt gerealiseerd. Door de crisis heeft het bouwplan vertraging opgelopen. De gemeente zoekt een koper voor het terrein. Zodra er een definitief plan is pakken we de elementen van het pauzelandschap weer op en verhuizen ze naar een andere (braakliggende) plek.

Wat is het plan?
Het plan bestaat uit een metamorfose voor één leegstaand kavel tot dat dit verkocht wordt. De metamorfose bestaat uit de realisatie van het pauzeland. Het landschap zal bestaan uit verschillende lunch & brainstormtafels van beton en voorzien worden van mooie platanen in boombakken om zo een heerlijk gebied te creëren waar medewerker van bedrijven kunnen verblijven.

Locatie De Merm?

vb

 

Wanneer?
Juni 2014  gaat de transformatie van het 1e pauzeland van start. Een aantal partijen draagt bij in natura. Ook de gemeente  is enthousiast over het initiatief . Eind Juni wordt het pauzeland feestelijk geopend zodat voor de zomerse temperaturen echt aanbreken het landschap gerealiseerd is.

Doe je mee?
We hebben minimaal €9500,- nodig om het Pauzeland te beplanten en lunch- en brainstormtafels neer te zetten. Draag ook financieel bij met de aanschaf van een boombak, beplanting of een bijdrage aan een lunch- brainstormtafel.

D_003_Landschap_D2

Meer dan 100%
Als we meer ophalen dan € 9500,- dan gebruiken we dat om het Pauzeland de komende jaren te kunnen verplaatsen of te onderhouden. Hoe lang het Pauzeland kan blijven staan weten we nog niet. Als het weg moet, is er geld nodig voor het verplaatsen van het Pauzeland naar een ander braakliggend terrein op de Merm. Als het langer blijft hebben we geld nodig voor beplanting en onderhoud.

Wie zijn wij?

SPO staat voor Stichting Parkmanagement Overbetuwe en heeft tot doel te zorgen voor veilige,schone en duurzame bedrijventerreinen in Overbetuwe. Bij de stichting zijn 180 ondernemers op bedrijventerrein De Aam en De Merm aangesloten. Meer informatie op www.parkmanagementoverbetuwe.nl. Als het project de 100% haalt dan ontvangt u een factuur van de Stichting Parkmanagement Overbetuwe. Heeft u zelf nog een goed idee of wilt u een bijdrage in natura leveren aan het pauzeland? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak uw keuze

Aanmelden Excluding 21% tax
 • 1 Backer
  Limit of 250 — 249 remaining

  Bijdrage met vermelding op website "Pauzeland"

 • Backers
  Limit of 100 — 100 remaining

  Bijdrage met vermelding op website, bebording en VIP-lunch op locatie

 • 1 Backer
  Limit of 25 — 24 remaining

  Bijdrage boom met vermelding op boombak (website en bebording)

 • Backers
  Limit of 25 — 25 remaining

  Bijdrage meubilair met vermelding op meubilair (website en bebording)

 • 7 Backers
  Limit of 5 — -2 remaining

  Bijdrage onderhoud/beheer terrein met vermelding op enteebord en VIP-lunch voor 10 personen

etienne schiffelers

€7.210,00
Bert K.

€250,00
parkmanager

€20,00
Ocollectief

€1.850,00

14 mei artikel in de Gelderlander over pauzelandschap.

Auteur

Parkmanagement Overbetuwe, 6662NX Elst
3 Campagnes Gestart • Bekijk Profiel

Commentaar is gesloten.