Piaggio Ape 50 “Promo”

Introductie

Een collectieve aanpak van bijvoorbeeld beveiliging, glasvezel, zonnepanelen etc. zorgt voor inkoopvoordeel voor bedrijven. Op verschillende bedrijventerreinen in Nederland worden deze collectieve projecten uitgerold door middel van bijeenkomsten, mailings, nieuwsberichten en bezoeken aan ondernemers. Niet altijd even succesvol vanwege de grote hoeveeelheid aan informatie die een ondernemer krijgt en keuzes die deze moet maken.

Unieke aanpak

We hebben hier iets unieks voor bedacht dat aandacht trekt, flexibel is en snel en eenvoudig in te zetten is bij de uitrol van collectieve projecten.  We maken hiervoor gebruik van een nieuwe Piaggio Ape 50. U kent hem waarschijnlijk wel de kleine compacte italiaanse wagen die ingezet wordt als koffiebar of rijdende ijssalon.

Wij bouwen deze Piaggio Ape 50 om tot multifunctioneel inzetbare promo voor alle type producten die aan de man gebracht moeten worden.  Onze Piaggio is volledig in eigen stijl te branden met logo’s en uitgerust met wifi-internet, stroom, omroepinstallatie en eventuele basisvoorzieningen als koffieautomaat en frisdrankkoeling.

Opbouw presentatie-oppervlak

Daarnaast voorzien wij de Piaggio van een multifunctioneel railsysteem waardoor deze volledig flexibel in te richten is.  De inrichting bestaat uit 4 presentatie-oppervlakten die door het promoteam zelf te bepalen zijn.

Hieronder een voorbeeld:

Een beveiligingsorganisatie wil het camerasysteem presenteren op een bedrijventerrein. Zij richten de Piaggio als volgt in:

Basis
1e presentatie-oppervlak —– standaard koffieautomaat met bekers en ingredienten.
2e presentatie-oppervlak —– standaard koeling voor frisdrank.

Maatwerk
3e presentatie-oppervlak  —– beeldscherm en bediening camerasysteem.
4e presentatie-oppervlak —– Leaflet en informatiehoek.

Zo ontstaat een volwaardig presentatiesysteem voor een beveiligingsorganisatie. Het basissysteem is altijd beschikbaar. Het maatwerksysteem dient éénmalig gebouwd te worden door uw eigen organisatie waarvoor wij dan een presentatie-oppervlak aanleveren zodat deze past binnen het systeem.

Bereik

De Piaggio zal een eigen garage-unit hebben in Overbetuwe waar tevens de presentatie-oppervlakken opgeslagen kunnen worden. Binnen een straal van 90 km kan de Piaggio zelf op locatie gereden worden (duur 2 uur). Daarbuiten zal een auto-ambulance ingezet moeten worden om deze op locatie te krijgen.

Co-founders & backers

Als Co-founder heeft u binnen uw marktgebied als enige het recht om de Piaggio te gebruiken en daarmee een unique selling point te pakken. Buiten deze gebieden willen wij de Piaggio verhuren voor promotionele doeleinden aan bedrijven en ideëele instellingen. Concreet dus als Co-founder één glasvezelbedrijf, één beveiligingsbedrijf, één leverancier zonnepanelen.

Voor de Co-founders en andere backers zijn verschillende pakketten vastgesteld die de mogelijkheid bieden de Piaggio Ape 50 meerdere keren per jaar voor evenementen of andere zaken in te zetten. Co-founders betalen buiten de vaste afname €50,00 per keer dat men gebruik maakt van de Piaggio Ape.

 

 

 

 

Maak uw keuze

Aanmelden Excluding 21% tax
 • 0 Backers
  Limit of 50 — 50 remaining

  Brons - 1 dag Piaggio Ape

 • 0 Backers
  Limit of 50 — 50 remaining

  Zilver - 2 dagen Piaggio Ape

 • 0 Backers
  Limit of 50 — 50 remaining

  Goud - 3 dagen Piaggio Ape

 • 0 Backers
  Limit of 10 — 10 remaining

  Co-founder - 20 dagen Piaggio Ape

 • 0 Backers
  Limit of 5 — 5 remaining

  Co-founder - 10 dagen p.jaar Piaggio Ape

No backers yet. Be the first!

No update yet

Auteur

SPO
3 Campagnes Gestart • Bekijk Profiel

Commentaar is gesloten.